Programa del Festival Teatre Màgic 2018:

2 de novembre, a les 19 h, a l’Espai Kesse: Taller de màgia amb cartes per a gent jove. Gratuït.

3 de novembre, a les 18 h, al Teatre Tarragona: Embrossa’t, amb la Cia Addaura. Fantàstic espectacle per a tota la família basat en l’obra de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, titelles, projeccions i ombres. Preu: 7 – 10 €.

7 de novembre, a les 13.15 h: «Realitat o ficció?», a Tarragona Ràdio.


9 de novembre, a les 20.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Mentalismo reservado, amb Tony Montana (Premi mundial de màgia). Un gran mentalista que sorprendrà i emocionarà a parts iguals. Preu: 16 € (amb descomptes).


10 de novembre a les 20.30 h a la Sala Trono Armanyà: Magicomic (l’antiestrès), amb Jordi Pota. El Mag Pota ens explicarà totes les proves que ha realitzat per trobar el millor remei per a l'estrès. Preu: 16 € (amb descomptes).


11 de novembre, a les 12 h, al Teatre Magatzem: Màgia, somriures i confeti, amb el Mag Gerard. El tarragoní Mag Gerard presenta un sorprenent espectacle per a tota la família on barreja, amb un estil propi, la màgia visual amb la comèdia. Preu: 7 – 8 €.


11 de novembre, a les 18.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Conexiones, amb Alba i Cezi Zen. La sorpresa, l'humor i la participació del públic són la clau per establir una meravellosa trobada entre dues magues. Preu: 16 € (amb descomptes).


16 de novembre, a les 18 h, a la llibreria Adserà: Màgia de prop per a tota la família a càrrec de la Cia. Teatre Màgic. Gratuït.


17 de novembre, a les 21 h, al Teatre Tarragona: 25 il•lusions, amb el Mag Lari. El popular Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia i ho celebra amb un espectacle que reuneix els seus 25 números més emblemàtics. Preu: 30 € (amb descomptes).


20 de novembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca Pública de Tarragona: Màgia entre llibres amb la Cia. Teatre Màgic. Espectacle per a tota la família on alguns dels llibres clàssics de la literatura infantil són representats amb espectaculars jocs de màgia. Gratuït.


22 de novembre, a les 18 h, Castell de Masricart de La Canonja: Màgia familiar amb Linaje (Burgos). Gratuït.


23 de novembre, a les 18 h, a la sala d’actes de l’escola de La Canonja: Gala de màgia familiar amb Brando y Silvana. Un divertit espectacle amb aparicions, desaparicions, transformacions... Gratuït.


23 de novembre, a les 21.30 h, a l’Espai Kesse: Cabaret màgic amb Brando i Silvana i artistes convidats. Gratuït.


24 de novembre, a les 20.30 h, al Teatre Magatzem: Impromagia . El primer espectacle del món que uneix improvisació teatral còmica i la màgia en un nou concepte d’entreteniment. Preu: 12 – 14 €.


Venda d’entrades:

www.tarracoticket.cat
www.salatrono.com
www.cotarraconense.cat

home